Vågar man?

Jag sitter nu och funderar på om jag ska våga påbörja ett av morgonens fynd! Jag och brudarna var så ambitiösa att vi tog bilen en timme innan vår examination började in till stan där vi stod och hängde på låset. I -22 stod vi utanför gallerian strax före sju i morse och väntade förväntansfullt. Idag startade nämligen bokrean! Det var ju världens happening! Jag förstår inte varför jag aldrig hängt på låset förut! Mellan klockan sju och klockan åtta fick man fyra böcker till priset av tre (reapriset alltså) och de kanske 100 första betalande fick en frukostbiljett till fiket utanför! Jag köpte fyra böcker och ett intensivkurspaket i hur man lär sig tala franska så snart ska de gamla talangerna rostas av! Frågan är ju om man vågar påbörja något, har en känsla av att de är väldigt bra nämligen och då kommer jag ju inte få något mer alls gjort!

Vinterland

I morse var jag beredd att sätta mig på första planet hem igen. Det var nämligen -25 när jag skulle ta mig till skolan. De andra försökte övertyga mig om att det var vackert och fint väder eftersom solen sken. Min gräns för när lanskapet slutar vara vackert går runt -15 och jag tog vädret lite som en personlig förolämpning. Hatar vädergudarna mig verkligen så mycket!? Sen kom jag hem från skolan, fick sätta på mig dubbla långkalsonger och termobyxor och traska ut med hunden. Nu hade solen faktiskt värmt ända till -17 så det var uthärdligt och jag blev faktiskt på bättre humör! Diva och jag promenerade ut på isen och hann precis med det sista solskenet för dagen (det är ju faktiskt inte mörkt förrän efter fyra numera!).

Liv pågår

Jag har inte bloggat på en evighet! Oftast beror det på att jag har lite för mycket liv på lite för lite tid, så är fallet även nu! Den dagen vi förutspått kom till sist! Våra lärare har lagt upp kursen så att vi inte kan starta med uppgifter för att föreläsningarna kommer för sent vilken ger en härlig ketchupeffekt nu när alla uppgifter ska in samtidigt. Dessutom startade en ny kurs som ska gå på distans men känns ändå som vi har lika mycket på schemat som förut! Alltså så har arbetsbelastningen ökat samtidigt som Diva flyttade upp och jag skaffade gymkort. Det innebär att jag har betydligt mycket mindre slötid (jag säger slötid istället för fritid eftersom jag har ledig tid men jag väljer att fylla den med en massa aktiviteter). Det är vanligtvis under slötiden jag bloggar men livet har kommit i mellan så här kommer en snabb update. Diva mår bra men går mig på nerverna med sitt bjäbbande så jag försöker med allt jag sett på mannen som talar med hundar och jobbar med uppfostran. Skolan går bra, jag hinner med även om jag är i sista minuten på vissa saker och inte gör allt så genomarbetat som jag gjorde i början av utbildningen. Det har en tendens att sänka ens motivation när inga krav ställs på en. Jag har fyllt år och fick massor av gratulationer från Sveriges kanter och hörn och till och med någon vink från utlandet. Jag är trött på vintern, det snöar var eviga dag och det är förbannat kallt! Och varje gång man ska ut i något litet ärende som att byta tvätt eller slänga soporna måste man dra på sig sju lagar kläder för att komma tillbaka in utan köldskador! På onsdag ska jag inviga brädan! Förhoppningsvis är det lite varmare då och det blir kanske lite roligare med vintern då. Sexmästerierna gör dock sitt bästa för att hålla oss på humör och ordnar en massa sittningar och resor och annat kul så pank är vad jag kommer vara en lång tid framöver! Jocke var här förra veckan, vi kilar stadigt fortfarande! Så som det ska vara! På måndag är det alla hjärtans dag och vi kommer inte att vara tillsammans då. Tur som jag har åker två andra pojkvänner bort från Luleå då så jag får sällskap av bittra flickvänner och vi ska äta choklad och rå om varandra som substitut! Där har ni lite av det senaste, får se när jag hittar hit igen men nu vet ni att jag lever och har det bra!

RSS 2.0