Vart tog verkligheten vägen?

Påskhelgen har varit full av trevliga besökare! Först var Jocke här i hela fem dagar och vi gjorde mest ingenting av nytta, vi rensade hemmakväll på film och gjorde det man ska på påsken. Åt godis! Samma dag jag vinkade av honom kom mamma, Johan och systeryster upp på besök. Vi strövade på stan i jakt på balklänning till Erika, gick på bio (så nu har jag rödluvan avverkad, mycket bra var den!) och åt god mat! När de åkte fick de med sig lilla hunden eftersom jag inte skulle klara av att få med mig både henne och hela sommarpackningen söderut till sommaren.

Så efter över en veckas konstant sällskap är jag nu inne på dygn två helt ensam i lägenheten och det känns... tomt! Tomt och jättekonstigt! Dessutom måste jag börja trappa upp inför vanlig skolgång igen, har ju inte varit där på jättelänge! Det hjälper motivationen att jag inte gillar kurserna vi läser nu. Var duktig och skrev en bokreflektion idag så jag närmar mig slutet sakta men säkert!

Men en smygstart på verkligheten kommer till helgen och mitt första valborgsfirande i Luleå och det kommer att firas med sötaste Lelleful! Asti, phantom of the opera och grillning står på schemat. Kan ju inte bli annat än bra! Nästa vecka drar vardagen igång igen, vi får se om jag hänger med i svängarna då!

Idag var den typ 14 grader varmt, lycka! Varmare än så lär jag inte få under min tid i Luleå eftersom jag inte är här under sommarmånaderna. Så ta inte denna glädje ifrån mig nu bara för ni har det varmare!


Bio 2011

2011 är typ det bästa filmåret på länge! Det är så mycket film som kommer nu som jag vill se så kommer bli helt pank och typ bo på biografen! Här är några av sommarens filmer jag knappt kan vänta på att få se!
Water for Elephants
Red Riding Hood
Pirates of the Carabbean 4
Kung Fu Panda 2
Harry Potter och dödsrelikerna del 2
Jag menar, kom igen! Kan någon ge mig årskort på biografen!?

RSS 2.0