Tiden bara flyyyger iväg!

Vart tog sommaren vägen?! Då syftar jag inte på vädret utan fatiskt på sommaren, hösten är ju snart här! Den här sommaren är nog den som fortast passerat i mannaminne. Tror ni mig inte? Lyssna på det här då!

Nästa vecka gör jag sista veckan på sommarjobbet. Veckan efter det är jag ledig och tänkte försöka hinna ner till älskade Linköping i början av veckan eftersom ja, på fredagen flyttar jag till Luleå. What?! Hur kan det redan vara dags? Hur kan det vara mindre än två veckor kvar? Vart tog all tid vägen?

Planen för flytten är i alla fall att vi ska packa in allting torsdag kväll och åka fyra fredag morgon.Då borde vi hinna upp före åtta på kvällen. Då ska vi sova en natt på hotell alla fyra (mamma, johan, Jocke och jag) sedan hämtar vi ut nycklarna lördag morgon, fyller lägenheten och lämnar tillbaka kärran. Mamma och Johan sover ännu en natt på hotell och åker igen tidigt söndag morgon medan Jocke och jag sover första natten i lägenheten. Jocke stannar hos mig cirka en vecka sedan tar han ett flyg hem eftersom han ska ta hand om nollor i Linköping.

Den 18:e är mitt upprop. Då är det ÄNTLIGTEN min tur att vara nolla!

Pretty ugly

Erika visade mig ett klipp som hennes kompis hittat. Faktiskt jätteroligt. Funny cause its true?



The grillmaster

Jag har en teori. Anledningen till att männen alltid står vid grillen är densamma som i sport. Man sätter de sämsta spelarna där de gör minst skada. Alla vet ju att det är tillbehören som är det svåra, grillade just. Var ju jättelätt!

felsms.com

Fortfarande så kul att jag nästan dör!

Till: Mig (mamma)
Sms: Jag runkade 4 gånger i natt. Det måste vara rekord.
Svar: Inget


Förklaring: Fick det här smset av min 14-åriga son en morgon men ville inte svara. Efter ca 10 minuter så kom han nedsmygande och letade upp min telefon och raderade meddelandet.

Till: Mamma
Sms: Om du inte kan suga kuk och vissa samtidigt så skryt inte med att du kan göra två saker samtidigt.
Svar: Inget


Förklaring: Morsan ringde mig och frågade om man skickar sådana sms. Smset skulle till min tjejkompis.

Antar att det ska stå vissla!


Höjdpunkter från Arvika

Tillbaka från Arvika där love was in the air. Naaaaw för förmodligen det mest förekommande ljudet bland tjejerna.

Saker som aldrig mer kommer vara vad det en gång var; bananer och fiskmåsar.

Konstigt sagt; Glidmedel - för dig som egentligen inte är så sugen men vill bjuda till för att det är festival!

Den snygga baren -dricksa så dansar vi!

Jag älskar HG-folk! Wonderful people!

Lägenhet - check!

 

Så här ser min nya lägenhet på 28 kvadrat ut. Vänortsvägen, Luleå -mittnya hem!


Vad har jag gett mig in på?

Jag och pappa har ingått en deal. Pappa köper ett par längdskidor till mig på villkoret att jag åker vasaloppet ihop med honom. Så nu har jag fram till första helgen i mars på mig att lära mig åka längskidor. Vad har jag gett mig in på?

Fantastisk räddning!

Jag älskar att kommentatorerna skriker lysande räddning när målvakten slänger sig åt fel håll och har tur när bollen går på foten! Viktig räddning hade jag kunnat sträcka mig till men fantastisk? Nja...

Värde i annat än valuta

Jag är så pank. Jag är så fattig efter mitt stora äventyr i UK så jag vet inte riktigt hur det ska gå till den här sommaren. Jag är skuldsatt hos min pojkvän. Bensinen som mamma betalat till mig för att ta mig fram och tillbaka till Linköping två gånger har jag dock betalat tillbaka. Inte med pengar utan med en sedan ett år inköpt och ännu oöppnad bacardi limon..

Whatever


Whatever, life is a party!

Dilemma

Nu har det gått två år sedan jag tog studenten och jag har hunnit flytta på mig mer än en gång! Faktumet att jag flyttar på mig medför många nya vänner medan andra bekantskaper bleknar, trots mina ihärdiga försök att hålla dem vid liv. Det kommer en tid med varje sådan då jag tar beslutet att inte lägga ner mer tid på att envägskommunicera och istället ägna mig att de som faktiskt vill umgås med mig.

På sistone har jag känt att fler och fler förhållanden rinner ut i sanden och jag bara undrar är mina krav för höga? Hur är det möjligt när det enda jag förväntar mig är att få ett sms eller ett facebookmeddelande en gång varje eller kanske varannan månad och att jag någon gång då och då blir bjuden på festen där alla andra är bjudna. Det kan inte vara för mycket begärt, eller?


Jag har lite saker jag behöver avsluta innan jag far till norrlandsskogarna, saker som kan sluta pretty ugly. När en vän sviker ditt förtroende ska man verkligen vända andra kinden till eftersom det är en kompis eller ska man bli förbannad flera gånger om just eftersom vänner borde veta bättre? Hur illa kan man få bete sig och fortfarande kalla sig för vän?


Givetvis har jag relationer där jag inte kräver ständig uppmärksamhet, allting beror på hur man hade det från början. Bara för att jag flyttar två timmar bort vill jag inte bli fullständigt ignorerad i ett halvår när vi agerade bästisar och sågs varje dag, ja näst intill levde ihop innan dess. Och i ärlighetens namn, jag är på tok för bra och för viktig för att behandlas på det viset. Så nu ska det sura äpplet bitas så jag kan ägna mig åt allt det roliga som komma skall och alla riktigt bra vänner som gör att de sämre inte gör mig lika illa.


Och alla ni som jag anser vara riktigt, riktigt bra. Snälla svik mig inte i höst. Jag behöver er uppe i det okända! Jag är inte längre bort än facebook eller ett mess, så glöm mig inte!

RSS 2.0