NolleP - Dag 3



Igår var det sektionernas dag så vi spenderade dagen med sjukgymnasterna och sjuksköterskorna. Först fikade vi sedan blev det spring med både brännboll och fotboll. Mitt lag vann båda grenarna, vi var mycket nöjda!

När vi sedan satt och åt pizza tillsammans kom plötsligt en adel och överphös! Först fick hälsosektionsstyrelsen spela megatwister och sedan var det programmens tur att möta varandra. Sjukgymnasterna brukar tydligen alltid vinna det så vi sex i vårt lag taggade till rejält och tog hem segern! Som vinst fick vi ett guldplus på nollebrickan av självaste adeln!

På kvällen spelades det mer caps innan vi återigen intog dansgolvet på stuk. Vårt klass tillåter bara fuldans och gör som man gjorde när man var liten och dansade in i ring och sen går man in och gör moves i mitten. Vi har också en koreografi med tio steg som vi kör med jämna mellanrum. Några av våra favoritmoves är ISBORREN (du illustrerar en borr med händer och går ner genom att böja knäna lite snitsigt och sedan upp igen) och CRAZY (du viftar frenetiskt med  händerna över huvudet samtidigt som du ruskar på nedåtböjt huvud). Vi kör också gamla klassiker i DISCO FEVER-stil och RÖR I GRYTAN.


   

 

   




Kommentarer
Postat av: joocken

vinner ni allt?!? :P bra att du har roligt!

2010-08-23 @ 16:02:37
URL: http://lillahin.blogg.se/
Postat av: mamma

Det är min dotter Jocke! Du tror väl inte att hon tävlar för att kämpa väl?

2010-08-23 @ 22:39:16
Postat av: Emily

Haha vi gör så gott vi kan den tappra lilla skaran som dyker upp!

2010-08-24 @ 04:07:17
URL: http://lillahin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0